Contact: Info Schutte Optometrie Hardenberg / Contactgegevens

Info Schutte Optometrie Hardenberg / Contactgegevens

                                                     Praktijkgegevens:

                                              S c h u t t e   O p t o m e t r i e
                                              Z w a n e b l o e m  7
                                              7 7 7 2  M T  H a r d e n b e r g

                                              T e l :  0 5 2 3 - 7 6 9  0 4 9 

                                              E - m a i l : schutteoptometrie@xs4all.nl

Geachte bezoeker,

Welkom op de site van Schutte Optometrie.
Schutte Optometrie heeft door de koppeling van de functionele optometrie en de klinische optometrie een praktijk met veel mogelijkheden binnen de oogzorg. Om op deze website overzichtelijk de diverse onderwerpen te kunnen zoeken is gekozen voor een heldere lay-out en structuur.
Hopelijk kunt u snel en doelgericht uw gewenste onderwerpen vinden.
Veel leesplezier en, indien nodig, graag tot ziens !

De praktijkruimte aan huis.
Schutte Optometrie heeft een praktijk aan huis laten bouwen met een eigen entree met wachtruimte / toilet/ airco. Deze ruime praktijk (13 m. x 4 m.) geeft voldoende ruimte voor alle specialistische apparatuur welke noodzakelijk zijn voor een combinatie van functionele en klinische optometrie. Bij Schutte Optometrie in Hardenberg zult u geen kille, klinisch ogende werkplek aantreffen. Er is met zorg een warme en sfeervolle meetomgeving gerealiseerd, als functioneel optometrist weet Johan Schutte als geen ander hoe belangrijk dit is. Er is rekening gehouden met zo weinig mogelijk storende visuele prikkels en de optometriepraktijk heeft een eigen klimaat beheersing. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid pal naast de ingang van Schutte Optometrie. 
  
Over Schutte Optometrie
Schutte Optometrie is van oudsher een praktijk met uitzonderlijke aandacht voor visuele aangelegenheden. Als 4-e generatie in de optiek (sinds 1864) is de oogzorg bij Schutte Optometrie er met de paplepel ingegoten. De interesse in het “binoculair zien” ( het kijken met twee ogen) is bij optometrist Johan Schutte enorm versterkt na het behalen van een deelcertificaat aan de City University of London, waarin dit onderwerp een deel van de studie betrof. In 1996 behaalde hij de overgangsopleiding tot HBO optometrist en nadien heeft hij zich meer en meer verdiept in de functionele optometrie. Momenteel heeft Schutte Optometrie zich ontwikkeld tot een geheel zelfstandig paramedisch bedrijf met praktijkadressen in Hardenberg en Norg.
De nadruk tijdens de oogonderzoeken ligt op het opsporen van hiaten in het visuele systeem om deze daarna te matchen met de geuite klachten.

Samenwerk maakt sterk
Voor patiënten met aanhoudende Whiplash-gerelateerde klachten onderhoudt Schutte Optometrie samenwerkingsverbanden met meerdere revalidatiecentra, ziekenhuizen en fysio-en ergotherapeuten. 
Voor kinderen met lees-en leerproblemen zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met verschillende kinderfysiopraktijken, Visueel Screeners en orthopedagogen. Ook geeft Schutte Optometrie al jaren cursussen voor geïnteresseerde therapeuten met de focus op het opsporen van visueel functionele afwijkingen.

Tot slot 
Het is belangrijk om te weten dat Schutte Optometrie een geheel zelfstandige paramedische optometriepraktijk is met in hoofdzaak het oplossen c.q. verminderen van visueel gerelateerde klachten. Alleen in Norg is optometrist Johan Schutte tevens de contactlensspecialist.   
Bij (prisma)correcties leveren wij graag de brillenglazen zelf zodat u zeker bent van maximaal kijkcomfort met "no cure- no pay" garantie.
Op deze manier kunnen wij ons 100% richten op functionele en paramedische oogzorg.
Uitgebreid, objectief en betrouwbaar.

S c h u t t e   O p t o m e t r i e  :   e e n   a n d e r e  K I J K  o p  Z I E N 

 

     

Nieuw:
Schutte Optometrie breidt uit in 2021. Samenwerking
met orthoptist en start 
Visueel Fit / Senaptec
Visueel oefenprogramma.


Kijk hieronder voor meer info.